Book tid

GaitTec Indlægssåler

GaitTec indlægssåler

GaitTec indlægssåler fremmer sensoriske og kinetiske effekter

Indtil for nylig var ortopædi baseret på biomekanik, begreber vi nu ved er forældede. I stedet fremmer GaitTec indlægssåler sensoriske og kinetiske effekter fra neuro-videnskabens modeller for at lette bevægeapparatets (den lokomotoriske) effektivitet.

Med andre ord, hvis din bevægelse (gang/løb) ikke er energieffektivt, sætter det ekstra arbejde unødig stress og vridninger gennem kroppen efter et stykke tid, hvilket kan resultere i smerter og skader.

GaitTec indlægssåler er designet til at arbejde med biomekaniske og neuromotoriske principper. Derfor ændrer de ikke bare din fodposition som tidligere indlægssåler. I stedet er de designet til at hjælpe din fod arbejde så naturligt som muligt, men på den mest energieffektive og nemme måde, hvilket reducerer belastning og stress gennem kroppen, og derved bidrager med at yde terapi til smerter og handicap.

Læs hele historien om GaitTec…

Indlægssåler som opfylder dine behov!

Book 60 min konsultation, så fysioterapeuten, i dialog med dig, kan afdække dine behov/problemer. Herefter gives en fyldestgørende vurdering af foden.

Tiden omfatter støbning og montering af indlægssåler til dine fødder og sko.

OBS: Husk at medbringe alle par sko, som du gerne vil have indlægssålerne monteret i.

Nogle gange kræves forskellige indlægssåler til forskellige skotyper.